FABIANS FEEST: De app bij het Prentenboek van de Kinderboekenweek

maandag, 8 september 2014

Maak van Fabians Feest je eigen feest en vul je je eigen feestboot, met muzikanten, slingers, taart en meer. Als je boot helemaal gevuld is, kun je er een foto van laten maken die je kunt delen met je vrienden. Maar pas op: zet je muzikanten wel goed in de boot, anders vallen ze in de oranje limonaderivier!

Kenmerken van de app Fabians Feest
-Voor kinderen vanaf 4 jaar
-Prachtige illustraties van Marit Törnqvist
-Een app die je steeds opnieuw kunt spelen en steeds kunt aanpassen
-Ontwikkeld voor telefoon en tablet, voor zowel Android als Apple
-Nu ook in het Zweeds!
-Te downloaden voor € 0,99

Download de app hier:

nl_badge_web_generic Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40

Prentenboek van de Kinderboekenweek 2014: Fabians Feest
Deze app is gebaseerd op Fabians Feest, het Prentenboek van de Kinderboekenweek 2014, geïllustreerd en geschreven door Marit Törnqvist.
Fabian en zijn moeder staan op het punt om samen naar een groot feest te gaan. Fabian fantaseert er op los. Het zal het leukste feest van de wereld worden, dat weet hij zeker. Misschien is er een taart zo groot als het plein en zijn er grachten vol limonade, olifanten om op te rijden en muziek waar je vanzelf van gaat dansen. Moeder bibbert eerst nog een beetje als alles wat Fabian bedacht heeft echt waar blijkt te zijn. Maar samen vieren ze uiteindelijk het feest van hun leven! Het Prentenboek Fabians feest is tijdens de Kinderboekenweek overal te koop en kost € 6,95.

Deze app is ontwikkeld door Studio YipYip, in opdracht van de Stichting CPNB en uitgeverij Querido.

Bekijk hier de trailer: