Fotoverslag presentatie Mr Finney en het raadsel in de bomen

woensdag, 6 november 2013

Op dinsdagmiddag 5 november werd op een prachtige locatie bij Natuurmonumenten in ’s Graveland het nieuwste boek over Mr Finney gepresenteerd: Mr Finney en het raadsel in de bomen.
Hieronder vindt u een fotoverslag van de middag.

Mr Finney zelf wachtte alle gasten op.Mr Finney zelf wachtte alle gasten op.
Laurentien van Oranje leidde de dialoogsessie tussen kinderen en besluitvormers Annemarie Jorritsma (burgemeester Almere), Martijn Smit (burgemeester Wijdemeren), Peter Derksen (Directeur  Stichting Nationale Boomfeestdag), Gradus Lemmen (boswachter Gooi- en vechtstreek) en Ronald de Waal (Concerndirecteur  Heijmans NV).Laurentien van Oranje leidde de dialoogsessie tussen kinderen en besluitvormers Annemarie Jorritsma (burgemeester Almere), Martijn Smit (burgemeester Wijdemeren), Peter Derksen (Directeur Stichting Nationale Boomfeestdag), Gradus Lemmen (boswachter Gooi- en vechtstreek) en Ronald de Waal (Concerndirecteur Heijmans NV).
Martijn Smit (Burgemeester Wijdemeren) temidden van de kinderen, die warm verpakt zijn in Natuurmonumenten-fleecedekens.Martijn Smit (Burgemeester Wijdemeren) temidden van de kinderen, die warm verpakt zijn in Natuurmonumenten-fleecedekens.
Moderator van de dag Cilla Niekoop vraagt de makers naar hun nieuwste boek.Moderator van de dag Cilla Niekoop vraagt de makers naar hun nieuwste boek.
Laurentien van Oranje en Sieb Posthuma met 'Mr Finney en het raadsel in de bomen'.Laurentien van Oranje en Sieb Posthuma met ‘Mr Finney en het raadsel in de bomen’.
Alle personen die meededen aan het programma op het podium, inclusief directeur van Natuurmonumenten Marc van den Tweel - die het allereerste exemplaar in ontvangst mocht nemen.Alle personen die meededen aan het programma op het podium, inclusief directeur van Natuurmonumenten Marc van den Tweel – die het allereerste exemplaar in ontvangst mocht nemen.
En het bleef nog lang onrustig in het bos.En het bleef nog lang onrustig in het bos.

© foto’s Natuurmonumenten / Querido / Missing Chapter / Marten van Dijl