Win kaarten voor de film van Dikkertje Dap!

dinsdag, 26 september 2017

Dikkertje Dap schittert in een nieuw prentenboek én een film!Schmidt Dikkertje dap HB WT.indd

Wie zou er niet Artis binnen willen lopen om de giraffe een suikerklontje te voeren? Dikkertje Dap doet het gewoon. En de giraffe blijkt ontzettend aardig! Hij luistert naar alle verhalen van Dikkertje (dat hij rode regenlaarsjes heeft gekregen en al drie letters kan spellen) en daarna mag Dikkertje van die heeeeel lange nek glijden.

Vanaf 4 oktober draait de nieuwe Nederlandse speelfilm over Dikkertje Dap in de bioscoop. En vanaf dat moment is er ook een gloednieuw boek verkrijgbaar in de boekwinkel. Gebaseerd op het beroemde versje van schrijfster Annie M. G. Schmidt en geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Voorzien van prachtige illustraties door Noëlle Smit (Naar de marktM’n opaFiet wil rennen) en het bekende versje, laat het prentenboek een hele nieuwe generatie kennismaken met Dikkertje Dap en zijn vriend de giraffe in de dierentuin.

Maak nu kans op 4 kaarten voor de film én een exemplaar van het prentenboek door antwoord te geven op de de vraag Hoe laat gaf Dikkertje Dap de giraffe in Artis een suikerklontje? in het veld hieronder. 

 

 

 

Winnaars krijgen op 9 oktober bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

Win kaarten voor de film van Dikkertje Dap!